Werkzaamheden

Energielabel basis methodiek

VDH vastgoedadvies kan het basis energielabel opstellen voor jouw woning. Deze is voor bestaande bouw en verplicht voor verhuur of verkoop van de woning. Een van onze gecertificeerde adviseurs komt bij je langs om de gegevens van de woning vast te stellen en werkt dit uit tot het energielabel.

Energielabel detail methodiek

VDH vastgoed advies heeft gekwalificeerde adviseurs in dienst die ook het energielabel detail kunnen uitwerken. Dit is voornamelijk van belang bij nieuwbouw en aanvraag omgevingsvergunningen ed. echter zou dit voor je ook het verschil kunnen betekenen in net een stapje op de ladder van het energielabel. Neem contact met ons op voor meer advies omtrent het label detailmethodiek

Energie prestatie advies

Voor een volledig energie advies wordt eerst het energielabel van de woning vastgesteld, laten we het een nulmeting noemen, vervolgens wordt besproken welk niveau qua label je wilt bereiken. Wij kunnen dan als VDH vastgoed advies een gedetailleerd en gegarandeerd advies voor je opstellen zodat je precies weet welke verduurzamingsmaatregelen er nodig zijn om het gewenste label niveau te behalen. Na de werkzaamheden wordt het energielabel definitief gemaakt.